Vi letar alltid efter inspirerande och drivna talanger som delar vår ambition om att vara digitala frontrunners – förändra det digitala landskapet tillsammans med oss på Noor.

Påbörja din Noor-karriär

Bli en frontrunner på Noor

Vill du ta täten och bli en frontrunner i utvecklingen av det digitala landskapet? Då är du i gott sällskap. Låt oss göra det tillsammans. Vi söker alltid efter fler drivna kolleger!

Noor Digital består av ett sammansvetsat gäng av kreativa talanger och experter inom tech, utspridda på kontor i Stockholm, Göteborg, Umeå och Malmö. Trots distansen jobbar vi alltid tillsammans – vi lyfter, uppmuntrar och stöttar varandra. Vi delar höga ambitioner och en stor passion för det digitala, oavsett om det rör sig om SEO, SEM, sociala medier eller webb. Att vara nyfiken ligger i vår natur.

På Noor har alla samma möjlighet att påverka sin egen och Noors fortsatta resa. Alla spelar en lika viktig roll och tillsammans skapar vi en positiv arbetsmiljö som stimulerar vår personliga och yrkesmässiga utveckling. Vi motiveras av utmaningar och trivs med förändring. Kanske är du vår nästa medlem i teamet?

Mer om Noor

Lediga tjänster

Vi växer så det knakar, och är på ständig jakt efter nya talanger som vill ansluta sig till vårt team. Här kan du se alla våra lediga tjänster just nu.

Paid Search Specialist

Umeå

Paid Search Specialist

Göteborg

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss och vår passion för det digitala? Hör av dig till oss – vi har alltid tid för en rykande kopp.