Noor Digital – en SEO-byrå i Göteborg

Bakom SEO.se står Noor Digital – en SEO-byrå i Göteborg. Vi hjälper företag i hela Sverige och delar av norra Europa att synas i de organiska sökresultaten.

Kompetens- och databaserat

Vårt team består av specialister på allt från tekniska analyser till copywriting. Resultatet av vårt arbete grundar sig i både kompetens och data – med hjälp av plattformar som vi själva har skapat kan vi prioritera och leverera det som ger bäst effekt för kunden.

Stora visioner

För oss är det viktigt att både drömma stort och att följa sina drömmar. Vi vill mer än att vara bäst på sökmotoroptimering i Göteborg – vi strävar efter att omforma, utveckla och förbättra hela det digitala landskapet.

Ärlighet varar längst

Ett bra samarbete bygger på förtroende. Därför delar vi med oss av vad vi gör, vilka resultat det ger, nya idéer, framgångar och motgångar. Vi tror på vad vi gör och vill att våra kunder ska tro på oss. Att vara transparent i vårt arbete är en självklarhet.

Vi arbetar långsiktigt

Vi jobbar alltid med ett stort tålamod i allt vi gör, och alla våra beslut tas alltid med en långsiktig baktanke. Vi vet att SEO inte händer över en natt eller med ett slutdatum.

Kom igång med SEO

Lynx – SEO baserat på faktiska data

Lynx är verktyget som vi själva har utvecklat. I systemet kan vi säkerställa att vi jobbar med rätt sökord på rätt sida – det hjälper oss vid både analys och optimering. Vi kan följa rankingen och prestationen för varje sökord och sida samt identifiera möjligheter för våra kunder att nå sin målgrupp på sökningar där de i dag inte syns.

Lynx ser till att vi jobbar:

  • Databaserat
  • Kundorienterat
  • Proaktivt
  • Värdeskapande

Specialister på sökmotoroptimering i Göteborg

En proaktiv partner

Noor är växande digitalbyrå, bestående av en härlig mix av nördiga SEO-tekniker och kreativa skapare med höga ambitioner. Vi utvecklar våra egna plattformar för att ge våra kunder maximala förutsättningar att lyckas med sin synlighet online.

Engagerat team av specialister

Som kund får ni alltid ett dedikerat team av specialister. Om ni väljer att koppla på fler digitala tjänster, utöver SEO, utökas teamet med fler specialister inom respektive område.

En helhetspartner med spetskompetens

Förutom att hjälpa kunder med SEO, kan vi också erbjuda fler tjänster inom digital marknadsföring. På Noor designar och bygger vi hemsidor samt hjälper er med digital annonsering. Vi har spetskompetensen som maximerar effekten av er digitala närvaro.

Våra kunder finns över hela Sverige och Europa. Utöver kontoret här i Göteborg har vi kontor över hela Sverige, vilket innebär att vi även kan hjälpa er på plats med sökmotoroptimering i Stockholm, Umeå eller Malmö..

Vanliga frågor

Måste man synas på Google?

Många använder Google som om det vore ett uppslagsverk, vilket understryker vikten av att synas i sökresultaten när din målgrupp söker efter era produkter eller tjänster. Genom att optimera er hemsida för sökmotorerna kan ni synas högt upp för potentiella kunder när de är villiga att utföra ett köp eller beställa en tjänst.

Hur snabbt kan vi se resultat?

SEO är ett långsiktigt arbete. Ibland kan ni se effekt direkt, men för att nå topplaceringar som driver trafik och konverteringar krävs många timmars arbete över lång tid. Även när ni har uppnått topplaceringar behöver arbetet fortlöpa – sajten behöver underhållas för att resultatet ska bibehållas.

Hur kan vi synas bättre lokalt?

Lokal optimering innebär att man optimerar innehållet på en sida för en viss del av landet – i det här fallet med SEO i Göteborg. Har du en produkt eller tjänst som du vill att dina geografiskt närmaste kunder ska hitta? Läs våra artiklar om SEO och lokal SEO för att lära dig mer eller kontakta oss för att få specialisthjälp!

Maximera er synlighet

Här är fyra goda anledningar till att jobba med sökmotoroptimering.

  1. Öka er synlighet och fånga in personer som söker efter era produkter/tjänster på Google, den överlägset största sökmotorn i världen. Varje dag görs 50 miljoner sökningar bara i Sverige – tänk vilken möjlighet att synas där.

  2. Alla använder Google, i alla fall 95 % av de som ska genomföra ett köp.

  3. Sökoptimering ger fantastiska möjligheter att mäta resultat – inte minst tack vare vårt eget system Lynx som ger en tydlig överblick över vad som har gjorts och vad som har högst prioritering.

  4. Era konkurrenter använder SEO. När ni inte syns högt upp i sökresultaten, förlorar ni kunder till era konkurrenter.

Kontakta oss

Vårt Göteborgskontor ligger på Lindholmen. Vi sitter i stora och ljusa lokaler, mitt bland andra företag inom tech. Du hittar oss på Lindholmspiren 3B.