TS – MediaAnalys = FALSKT

Mediaanalys har valt att hoppa av TS-revideringen.

De anför en hel massa anledningar till detta på sin press-sida. Skälen som anges till avhoppet är dessa:
– TS reviderar ett flertal företag där det är utom tvivel att de använder sig av, enligt TS regler, förbjudna metoder och brister i sin uppföljning och uppgiven kundpolicy. Dessa företag har blivit godkända av TS utan anmärkning.

– TS har inte lyckats kommunicera ut vikten av att anlita ett företag som är reviderade och godkända till marknaden och marknadens vetskap om vad TS gör är alldeles för liten. – Vidare har TS, enligt vår uppfattning, lyckats få till det omvända förhållandet. Med det menas att TS har väldigt svårt att få med andra SEO-bolag i revideringen just pga den låga trovärdigheten och att det är flertalet företags uppfattning att TS revidering ej är betydande. Lustigt med denna svängning i frågan. I tidigare inlägg om TS har tonen varit minst sagt entusiastisk.

Nu återstår bara fyra TS-certifierade företag: Jajja Communications AB , Relevant Traffic, iProspect AB och Notabene A/S.

Nikke skriver också att han tycker att det börjar bli dags för ett etiskt råd kring sökmotoroptimering som inte i första hand utgår ifrån de större företagen i branschen, utan främst utgår ifrån kunderna.
Det tycker jag låter strålande och det var precis jag pratade med InternetWorld om inför en artikel i nästa nummar.

Nikke tycker att det vore idealiskt om FöretagarFörbundet och Småföretagarna kunde vara gemensamma huvudmän. Ännu bättre vore det om man plockade upp resterna av e-handelskammaren.

Det kanske är dags att träda in i TS nu när dom är borta, skulle inte vilja beblanda mig med det företaget.
Men, då tycker jag att TS mmåste förbättra sina granskningar och förtydliga.

Källa Nikkes index

Om du gillade det här inlägget, lämna gärna en kommentar eller prenumerera via RSS så du inte missar framtida inlägg.

Trackbacks

  1. […] webbdesigner och Flashprogrammerare har gjort ett snyggt verktyg som säkert kommer att hjälpa er hålla koll. Det kommer säkert att utvecklas en del i framtiden […]

Speak Your Mind

*