Sökmotorpositionering

Sökmotorpositionering innebär att ni alltid finns representerade på sökmotorerna. Det sker ständigt förändringar i vad som är viktigt. Nya sökmotorer ser dagens ljus och blir helt plötsligt betydelsefulla eftersom någon annan sökmotor köpt upp dom eller använder sig av deras sökdatabas. Ena dagen kan det vara viktigt med en sak som nästa månad drar ner dina placeringar markant.

  • Sökmotorpositionering – vi ser till att ni alltid är med i toppen.
  • Sökmotorpositionering är ett komplement till relevansoptimering.
  • Sökmotorpositionering innebär att vi konstant optimerar er sajt.

Att se till så er sajt är korrekt optimerad innebär att ni hela tiden finns registrerade, att det som är viktigt för nuet implementeras för er sajt.

 

PageRank eller popularitet – viktigt vid sökmotorpositionering:
Google som står för långt över 70% av sökningarna idag måste man prioritera vid sökmotorpositionering. Google har på samma sätt som de andra sökmotorerna ett sätt att beräkna en sajts värde (PageRank), detta kallas länkpopularitet på andra sökmotorer men principen är det samma. Se kommentar i kursivt nedan) Googles PageRank system går i en skala från 0 till 10. Länkutbytet med andra sajter måste dessutom utföras på ett speciellt sätt, nämligen innefatta era viktigaste sökord.
Det som var viktigt för några månader sedan har nu ändrats. Att bara byta länkar räcker inte. Har ni fel typ av länkar till er sida så drar det ner betyget och era placeringar kommer att droppa. Detta är typexempel på förändringar som sker konstant. Och detta ingår i vår sökmotorpositionering.
Genom vårt Optimeringsavtal för sökmotorpositionering ser vi till att ni hela tiden får det implementerat på er hemsida som är viktigt för nuet. På detta sätt bibehåller och ökar vi på er hemsidas placeringar vid relevanta sökningar.
  • Strategiska länkbyten med sajter med hög PageRank (Google).
  • Konstant följa trender och upprätthålla och förbättra placeringar.
  • Avtalet för sökmotorpositionering löper årsvis.
Får vi äran att utföra sökmotoroptimering åt ert företag så rekommenderar vi att ni anlitar oss för löpande sökmotorpositionering – för att säkerställa er placering även i framtiden.
Om du gillade det här inlägget, lämna gärna en kommentar eller prenumerera via RSS så du inte missar framtida inlägg.

Speak Your Mind

*