Sökmotoroptimeringstävling

Sökmotoroptimeringstävling Aftonbladhet Expressn Svenska Dagbladhet och Internetvärd är ytterligare ett trick från den berömda “Jim Westergren” som”nästan” vann en tävling i sökmotoroptimering på internationella Google tidigare.

Varför gick det så bra för honom på den men ställer inte upp själv på den “egna” tävlingen han utlyst i Sverige?

Svaret är ennkelt, Jim har massvis med kataloger och portaler som han äger och är lolkaliserade i USA, men i Sverige skulle han vara chanslös och det vet han. Syftet med denna sökmotoroptimeringstävling är endast ett sätt för honom att få en massa länkar från alla som är med i tävlingen. Det är ju ett krav att alla som är med skall länka till Jims forum, och folk går på det konstigt nog.

Vi ställer inte up i tävlingen utan har spenderat 30 minuter på att skriva en enda sida med strunttext om varje sökord. Vore kul om det skulle innebära att våra sidor låg först när tävlingen avgörs. Men, vem bryr sig. Vi har kunder att ta hand om !

Om du gillade det här inlägget, lämna gärna en kommentar eller prenumerera via RSS så du inte missar framtida inlägg.

Trackbacks

  1. 442506 Blog Verification

    442506

  2. […] Sökmotoroptimeringstävling Just nu leder seoblogg. Visst är det bra jobbat tycker jag.

  3. […] Notera att denna position ger mindre besökare än position 10. […]

  4. […] ser bedrövlig ut, kunde väl jobbat med en stilmall iallafall till H1:an. Mycket textmaterial om sökmotoroptimeringstävling Dock låg Anton på förstaplatsen igår. Vi kommer på 6:e plats och har spenderat 5 minuter på […]

  5. […] att denna position ger mindre besökare än position […]

Speak Your Mind

*