Översättningar av sajter till alla världens språk

Vi erbjuder översättningar av sajter till alla världens språk

Vi arbetar med en partner som är specialiserad på översättning av hemsidor. Riktar era varor eller tjänster sig till marknader som ligger utanför Sveriges gränser så finns det inget annat val, översätt er hemsida till så många språk som ni har råd med. Ni kommer aldrig att komma med på någon språkbunden sökmotor om inte hemsidan finns på det språket. Sökmotorerna är så intelligenta idag att dom känner av vilka språk som finns och indexerar er automatiskt i sina språkbundna databaser.

 

Innan ni gör en översättning av er sajt…

till olika språk så rekommenderar vi er att låta oss utföra en sökmotoroptimering innan översättningen. När vår partner sedan översätter ert material till dom önskade språken så kommer dom även att utföra optimering av respektive språk. Vår partner är också i sökmotoroptimeringsbranschen och en av dom främsta i europa. Varje översatt språk kommer dessutom att korslänkas vilket gör att er PageRank kommer att bli skyhög på alla språk.

När vår partner är klar med översättning av er hemsida genomförs även registreringar på respektive lands dominerande sökmotorer och kataloger.

Vår partner lämnar pris per tangenttryckning

Priset för översättning av er sajt kommer att förvåna er – mer kostnadseffektivt än ni anar!

Om du gillade det här inlägget, lämna gärna en kommentar eller prenumerera via RSS så du inte missar framtida inlägg.

Speak Your Mind

*