Om SEO (edit 2012: numera NetBooster)

Genom en långsiktig och gedigen satsning på forskning och utveckling inom området för marknadsföring på sökmotorerna har SEO (edit: numer NetBooster) positionerat sig som en av de marknadsledande aktörerna i Europa & Skandinavien. Sedan starten 1998 har SEO totalt servat över 3 000 företagskunder, över 85 % av dessa kunder har via toppositioner på sökmotorerna fått en förhöjd trafikering av sin hemsida med över 60 %!

SEO ingår sedan 2007 i den nordeuropeiska fullservicebyrån inom onlinemarknadsföring Notabene.net Group. Koncernen har dags dato ca 190 anställda fördelat på tre länder, Sverige, Danmark och England. Under 2007 ökade koncernens omsättning samt resultat med över 200 %. Notabene.net Group, med säte i Köpenhamn, är idag är noterad på First North listan i Köpenhamn, en lista man under våren 2008 kommer lämna till fördel för den ”riktiga börsen”, OMX Köpenhamn.

Företagskulturen inom SEO baseras på vinnare, medarbetare som är öppna, ärliga och som innehar grym arbetsglädje, allt för att SEO:s kunder skall kunna maximera både sin synlighet och till sist vinst med hjälp av sökmotorer såsom Google, MSN, Yahoo! med flera. Via helhetslösningar i form av både positionering för den organiska sökträfflistan, via köpta annonser (PPC) på sökmotorerna och förstklassig uppföljning på sin investering skall SEO:s kunder alltid känna att de är vinnare på sökmotorerna!

 

Vi erbjuder följande tjänster:

  • Sökmotoroptimering.
  • Sponsrade länkar (PPC).
  • Kundwebb med statistik och placeringar.
  • Sökmotoranalys.
  • Översättning.
  • Optimeringsskola.
Om du gillade det här inlägget, lämna gärna en kommentar eller prenumerera via RSS så du inte missar framtida inlägg.

Speak Your Mind

*