Nytt företagsköp av Notabene

I torsdags köpte vår ägare, Notabene (edit: numera NetBooster) (søgemaskineoptimering) ,  CPH Group ApS som blir en del av vår ”communication-division” hos Cubizz.

Som ett led i företagets strategi om att bli ett full-service företag på marknaden för online marknadsföring fortsätter Notabene.net A/S (edit: numera NetBooster) sina uppköp i den danska marknadsföringsbranchen. Notabene.net A/S, som nyligen förstärkte koncernen genom att köpa Cubizz Communication, köper nu 100 % av företaget CPH Group ApS, som är ett av Danmarks ledande företag inom strategi och rådgivning baserat på marknadsinsikt och kvalitativa analyser.

Notabene.net (edit: numera NetBooster) har länge varit känd som en av Nordens största och ledande verksaheter inom online marknadsföring, där sökmotoroptimering och sökmotormarknadsföring är grundpelare. Med uppköpet av CPH Group, som är kända för att rådgiva verksamheter genom att optimera affärsstrategin genom sin marknadsinsikt, markerar Notabene.net A/S (edit: numera NetBooster) sig ytterligare som ett fullservice företag. 

– Jag är ytterst tillfreds med vårt senaste uppköp. CPH Group har en massa unika kompetenser inom strategisk rådgivning baserat på marknadsinsikt, som vår kundportfölj kommer att få stor glädje av, säger adm. koncerndirektör i Notabene.net, Brian Mertz Pedersen och fortsätter: 

– Uppköpet betyder, att vi nu kan leverera lösningar, som spänner genom analys av företagets marknadsstrategi till verkställande av strategin genom en bred palett av effektfulla digitala medier. 

 

Om du gillade det här inlägget, lämna gärna en kommentar eller prenumerera via RSS så du inte missar framtida inlägg.

Speak Your Mind

*