Nya kollegor i Danmark – Notabene.net förvärvar Cubizz

Då var det dags igen, ytterligare ett företag med spjutspetskompetens inom SEO och SEM förvärvas av Notabene.net!

Cubizz Communication A/S är det företag som är nästa bricka i spelet gällande att Notabene.net ytterligare stärker sin position som nummer 1 på den nordeuropeiska marknaden för marknadsföring på internet.

Cubizz är i dagsläget ett av Danmarks ledande företag inom området för strategi och planering av företags digitala marknadsföringsinsatser. Idag levereras tjänster och strategier till bland annat Peugeot, MT højgaard, CBB mobil, ASE, Europæiske Rejseforsikring og DSV.

I och med köpet blir Notabene.net som koncern än starkare sett till helhetsflödet med planering, exekvering och uppföljning av de marknadsföringsåtgärder företag vidtar med hjälp av sökmotorer och annan annonsering på internet.

Cubizz grundades under 2002 och har idag 25 anställda vid kontoret i Köpenhamn. Under 2007 har bolaget växt med ca 70 % och förväntas omsätta ca 30 miljoner DKK. Något som också är väldigt roligt att höra är att Cubizz utsetts till Gazell-företag av tidningen Dagbladet Börsen.

I köpet av Cubizz ingår också företaget Cross Media, ett bolag som jobbat sida vid sida med Cubizz fast med inriktning på exekvering av tjänster inom sökmotoroptimering (SEO) och sökmotormarknadsföring (SEM).

För mer information gällande uppköp av Cubizz, se följande länk: Meddelande till Börsen

Om du gillade det här inlägget, lämna gärna en kommentar eller prenumerera via RSS så du inte missar framtida inlägg.

Speak Your Mind

*