Neutralize förstärker koncernen med SEO kunskaper i England

För att ytterligare stärka Notabene.net (edit: NetBooster) koncernens ställning på den nordeuropeiska marknaden för SEO och SEM köptes i fredags den 17 oktober det engelska bolaget Neura Ltd (Neutralize) stationerat i Cornwall.

Notabene.net, koncernen där SEO ingår, har på ett par månader vuxit till att bli en av de ledande och största aktörerna på den engelska marknaden inom sökmotoroptimering och sökmarknadsföring.

Neutralize omsättning består till cirka 80 % av leveranser av högklassika produkter inom området för SEO, resterande 20 % genereras genom försäljning av produkter inom SEM, exempelvis sponsrade länkar på Google.

Exempel ur Neutralize kundstock är till exempel Black & Decker, DeWalt, CNET UK, The London Stock Exchange, ebuyer och Messagelabs.

Synergieffekterna mellan det tidigare förvärvet Guava Ltd och Neutralize förväntas bli många och tillsammans bildar de ett starkt fundament i koncernens mål om att bli en av de 3 största aktörerna inom sökmotoroptimering och sökmarknadsföring i England.

För mer information läs pressmeddelande på Notabene.nets hemsida.

Om du gillade det här inlägget, lämna gärna en kommentar eller prenumerera via RSS så du inte missar framtida inlägg.

Speak Your Mind

*