MSN ny sökmotor

MSN kommer att under året presentera en NY sökmotor som skall vara en Google dödare som enligt MSN skall presentera bättre och mer relevanta svar än vad Google gör. Ursäkta mig, har hört det förut. Man får väl då se detta som ett officiellt uttalande om att Microsoft själva inser att deras nuvarande sökmotor inte nått upp till dom kvalitetskrav” och den Google dödare som även den skulle bli!.

Den nya sökmotorn planeras att komma om 6 månader och den är inte planerad att integreras på något sätt med Vista utan främst för Messenger och Hotmail.
Först ut blir USA följt av Storbritanien och sedan resten av Europa.

Om du gillade det här inlägget, lämna gärna en kommentar eller prenumerera via RSS så du inte missar framtida inlägg.

Comments

 1. Man ska inte övervärdera Googles algoritm for relevanta svar. Så avancerad är den inte.
  Det finns antagligen mer än 30 personer som var/är anställda på Google som kan utan problem återskapa den från scratch och även göra den bättre. Med Microsofts resurser är det inga problem att hyra sån person, hans identitet behöver dessutom inte avslöjas.
  Förutom Google-anställda finns det många andra personer som kunde knäcka alrogitmen eller på nåt annat sätt fått tag i den… eller skapat sin egen som ger samma/bättre resultat än Google.
  Så jag ser inget som direkt motsätter sig Microsofts påstående. Vet dock inte om de hinner fixa allt på 6 månader.

 2. Tack för ditt inlägg.
  Jag håller med dig om det du skriver. Microsoft har möjligheten och har sagt detta med den nuvarande sökmotorn som sulle bli en Google-dödare.

  Jag säger inte att dom inte skulle lyckas men det vore bra om dom uppfyller det dom lovar tidigare. Får hoppas att dom kommer att göra det denna gången för Google behöver en vass konkurrent i söket.

  Hans Sandblom

Speak Your Mind

*