JoeAnt

När Disney bestämde sig för att dom inte längre behövde sina frivilliga redaktörer i Go Guide så bestämde sig många för att fortsätta sin strävan i att organisera Internet. En grupp av före detta redaktörer strålade samman och startade JoeAnt. En frivilligbaserad redaktörskatalog med många unika funktioner och en avslappnad attityd.

Att registera sin hemsida i JoeAnt kan göras på två sätt. Det enklaste är att använda sig av “JoeAnt Speed Pass system”, i vilket ni blir debiterad en engångssumma på $39.99 för att bli kontrollerad inom 2 dagar efter er registrering.
Ni kan också registrera er genom att bli en frivillig redaktör. Processen är smärtfri och relativt enkel. Ni skriver helt enkelt in er personliga information, väljer en topp-kategori och ni är med i en sk “Ant Hill”. Från din “Ant Hill” så kan ni registrera i vilken underkategori som helst under er topkategori. Varje registrering blir kontrollerad av en redaktör med högre status. Om din registrering blir accepterad så samlar du poäng och vandrar din väg upp mot högre privilegier och åtaganden. Det finns inga tester, inga kvalifikationer krävs och det kräver ett minimum av dig som redaktör. Det enda är att ni följer “JoeAnt Terms of Service” och “Editorial Guidelines ” samt registrerar siter när du kan.
Generellt, JoeAnt är ett roligt och avslappnat sätt att på din fritid vara med och strukturera katalogen med din egna kunskap.
Om du gillade det här inlägget, lämna gärna en kommentar eller prenumerera via RSS så du inte missar framtida inlägg.

Speak Your Mind

*