Imponerad

På MarkIT Expo mässan satt jag och Daniel Ford och fich en dragning av Episerver och ENECTOS nya samarbete om Adaptive Content.

Tekniken baserar sig på ENECTO‘s kontroller om ven som besöker hemsidan och man kan då presentera olika innehåll baserat på vem som besöker hemsidan.
Exempelvis kan företag som riktar in sig på småföretag och stora företag presentera olika informationer som är riktat till t ex antalet anställda eller på omsättning. Ett påhittat exempel på användningsområde var AVIS där t ex en kontroll av ditt företags postnummer (eller riktnummer) skulle kunna presentera närmaste uthyrare, grymt stort användningsområde.

Som om det vore nog. Efter dragningen gick vi bort till ENECTO´s monter och fick en demonstration av deras nya version av Prospectfinder 3. Den nya versionen är helt baserat på AJAX och vi säger bara………..WOW.

Prospectfinder låter dig se vilka företag söm besöker din hemsida. Man får upp företagets omsättning, antalet anställda, adress och telefonummer, vem som hänvisat (t ex Google och med vilket sökord), vilka sidor dom besökt och hur länge, mm, mm, mm.

Ett grymmt system som slår allt på marknaden, redan innan den nya versionen kommit ut. ANvänder ni det inte idag så rekommenderar vi er att omedelbart titta på detta. Ett säljstöd som slår allt annat.

Om du gillade det här inlägget, lämna gärna en kommentar eller prenumerera via RSS så du inte missar framtida inlägg.

Speak Your Mind

*