HotBot

HotBot brukade vara en ganska “cool” sökmotor. Det var gratis, enkelt attt komma med och genererade snabba sökningar. Plus att den var en av dom första sökmotorerna som som tillät webmasters att använda sökresultaten på sin site. Nu så är HotBot en del av Lycos network. HotBot’s hela sökmotor och katalog är en kopia av andra sökmotorer och kataloger.


HotBot Sökmotoranalys – fakta

  • Lägg till hemsida gratis. Ingen
  • Tips. Bli spindlad av Inktomi antingen gratis (med stort och långt tålamod) eller via betalning till Intomi för snabb inkludering av din site.
  • Sökresultat. Som defalt så är sökmotorn HotBot, men ni kan välja sökning på Lycos, Google eller Ask Jeeves. Om ni använder standardinställningen, HotBot så kommer ni i toppen av sökresultaten att se mella en och sex sponsrade länkar. Den första är från Overture. Dom nästkommande två är dom två högstbjudande på Lycos’ AdBuyer program. Under dessa så kan ni i röd fetstil se “WEB RESULTS.”, detta är inktomis resultat. Till höger av dom sponsrade länkarna kan ni också se en “textbox” som ser ut som Googles AdWords. Dessa är dom tre utav sex högstbjudande på Lycos AdBuyer program.

    Köp av annons till AdBuyer programmet ger dig sponsrade “betala per klick” länkar som placeras både på Hotbot och Lycos.

Om du gillade det här inlägget, lämna gärna en kommentar eller prenumerera via RSS så du inte missar framtida inlägg.

Speak Your Mind

*