Gratis sökmotoranalys

Vi utför en gratis sökmotoranalys av ert företags hemsida. När vi gör denna sökmotoranalys så kommer ni att se exakt vilken information som en sökmotor kan läsa när sökmotorerna besöker er hemsida. Allt som oftast så är sidorna respektive länkarna uppbyggda på ett sådant sätt att sökmotorerna inte kan läsa informationen. Använd formuläret till höger för en analys.

Vår sökmotoranalys är indelad i två faser:
  • Fas 1: Sökmotorspindling. Vi gör ett besök på er sida med ett verktyg som ser exakt vilken information som en sökmotor ser vid sitt besök. Vi kan utläsa vilken <head> information som hittas, vilken text som sökmotorn kan läsa och det viktigaste, vilka länkar sökmotorn hittar som den kan följa. Om inte sökmotor kan följa era länkar så kan inte alla era sidor komma upp som sökresultat.
  • Fas 2: Med nyckelordsanalysen så kommer ni att se exakt vilken relevans era sökord har gentemot texten, länktexten och bildtexterna på hemsidan. Ni kommer att se om era sökord är över- eller underrepresenterade i förhållande till den totala mängden text på sidan. Sökmotorernas (läs Google) algoritmer för sökords frekvens varierar med tiden. För att säkerställa att ni alltid är korrekt optimerade och alltid representerade på sökmotorerna korrekt så rekommenderar vi vårsökmotoroptimering och sökmotorpositionering med vårt optimeringsavtal.
Om du gillade det här inlägget, lämna gärna en kommentar eller prenumerera via RSS så du inte missar framtida inlägg.

Speak Your Mind

*