Froogle Shopping

Froogle sökmotoranalys.

Froogle Fungerar! Froogle lancerades som en Beta den 12:e December 2002, precis i rätt tid för att folk började leta efter Barbie i USA, efter vilket det desperat söktes. Amerikanska EBay erbjöd dockan för mer än 25-50% över normalpriset, folk var frustrerade. Men, tack var Froogle så hittades det enkelt via en sökning mycket billigare på sears.com.

Froogle är en applikation från Google. Baserat på Googles algoritmer och databas så tillåter Froogle dig att snabbt och effektivt hitta specifika produkter som reas på Internet. Den tillåter dig att söka med vanliga söksträngar och svaren är produkter som reas ut utifrån din fråga. Här kommer sökmotoroptimering in. Google har introducerat en helt ny motivering för att ni med e-handel skall optimera era sajter.
Det finns nu ingen anledning att söka på webben när ni letar efter produkter att köpa. Gå bara till Froogle och ni hittar snabbt nästan alla produker utifrån er sökning som är till salu på webben. Froogle indexerar specifika produkter från mängder av olika e-handelsbolag på webben. Sökningen är ett resultat som inkluderar en bild på varan (om det finn någon), priset, butiken där varan är till salu på, kategorin och en kortfattad beskrivning fångad butikens sida.
Ja, ni kan söka efter pris eller prisspann också !

Froogle Shopping sökmotoranalys – fakta

  • Lägg till hemsida. Om din sajt finns i Google så kommer den sannolikt att komma med i Froogle. Om den inte dyker upp där så ta en titt på: Google Search Engine Analysis och se efter varför. Om din hemsida redan finns i Google men era produkter inte är med i Froogle: fyll i formuläret här själva eller så kontakta oss på 0304-600 595 så hjälper vi till att fylla i uppgifterna åt er så ni blir listade!
  • Tips. Varje vara i er webbutik bör ha en snygg bild.
  • Katalog. Froogle’s katalog är levererad från Googles katalog som i sin tur är en kopia avOpen Directory.
  • Parnetskap. Froogle är en beta-version, den kommer att växa garanterat.
  • Verktyg.
Om du gillade det här inlägget, lämna gärna en kommentar eller prenumerera via RSS så du inte missar framtida inlägg.

Speak Your Mind

*