SEO-Tjänster

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering innebär att öka synligheten för en webbplats på sökmotorer. Ökad synlighet innebär mer trafik som i sin tur innebär fler potentiella kunder.

Sökmotoroptimering innebär att man på ett strukturerat sätt jobbar med rätt saker på rätt plats. NetBooster har jobbat med sökmotoroptimering sedan början av 1998 och enligt oss handlar sökmotoroptimering om att göra internet bättre.

Analys

All sökmotoroptimering bottnar i en väl genomförd analys. För att veta vad vi ska göra och hur vi ska optimera en webbplats behöver vi ta fram en konkret åtgärdsplan.

 Teknisk Analys

En teknisk analys är en komplett onpage-analys som innebär att vi går igenom hela er webbplats och identifierar allt som behöver göras för sidan helt ska följa Googles Guidelines och inte innehålla några fel.

Vi har sammanlagt över 70 punkter som vi går igenom uppifrån och ner för att säkerställa att allt är som det ska överallt på er webbplats.

Några exempel vi tittar på är:

  • Metadata
  • Laddningstider
  • CSS
  • Textinnehåll

Resultatet av en teknisk analys är en konkret åtgärdsplan som punkt för punkt går igenom allt som behöver åtgärdas.

Sökordsanalys

Med en sökordsanalys identifierar vi vilka ord som ni bör jobba med för att öka trafiken och konverteringsnivån på er webbplats.

Vi gör en analys av er webbplats i förhållande till er målgrupp, era produkter och vad personer söker på. Vi hjälper er identifiera de ord som ni har potential att ranka på för att öka trafik och konverteringar.

Kontinuerlig sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är ett strukturerat och kontinuerligt arbete som handlar om att göra rätt saker på rätt plats. Inget sker över en natt och det finns sällan snabba och enkla lösningar.

Utbildning i sökmotoroptimering

Vi gillar kunder som är duktiga kravställare och i ett samarbete vill vi nästan alltid inkludera en utbildning på ett eller annat sätt. Exempel på utbildningar som vi har hållt är:

Nedan kan du läsa mer om det vi skrivit om sökmotoroptimering

Varning för långsamma sidor

Är din webbplats långsam? Gör något åt det! Om du inte vet hur, ta hjälp av den nördigaste personen i din omgivning. Varför? Google testade för ett tag sedan en liten rätt diskret markering…

Läs mer

Vet du vilket innehåll du har blockerat?

Google gör det enklare att lokalisera blockerat sajtinnehåll. Vi har tidigare skrivit om hur blockeringsivern kan få påföljder. Det vill säga att man medvetet eller omedvetet stänger ute…

Läs mer

Fakta, kunskapsgrafer och Google

Google vill ranka webbplatser efter hur korrekt dess fakta är. Historia Tidigare rankade Google webbplatser utifrån vad det fanns för sökord på webbplatsen och den webbplats med ett sökord som…

Läs mer

Om du gillade det här inlägget, lämna gärna en kommentar eller prenumerera via RSS så du inte missar framtida inlägg.