Om NetBooster


Netbooster Sweden AB har kontor i Stockholm med sammanlagt 20 anställda. Vi antog namnet Netbooster i maj 2012 när vi blev en del av koncernen Netbooster group men har varit verksamma inom digital kommunikation och marknadsföring sedan 1998. Netbooster Sweden är en del av NetBooster Group som har kontor i Norden och Europa och stora delar av världen med totalt 450 anställda.

Vi erbjuder tjänster inom digital marknadsföring: SEO (sökmotoroptimering), SEM (sökordsmarknadsföring), Displayannonsering,  Facebookannonsering samt webbanalys.

Netbooster är en Google AdWords, Google Urchin och Google Analytics certifierad partner och vi jobbar nära Google för att konstant hålla oss uppdaterade med nyheter och förändringar inom deras produktutbud.

Som en del av Europas största digitala marknadsföringsbyrå (Netbooster) kombinerar vi kreativitet och mätbarhet för att hjälpa våra kunder, både stora som små, att hitta rätt marknadsföringsstrategi på Internet.

Genom att vi erbjuder heltäckande lösningar inom digital marknadsföring lyckas vi kontinuerligt med att skapa extraordinära resultat för våra kunder. Pricerunner utsåg exempelvis vår kund Outnet, en av Sveriges största e-handlare, till Årets E-handlare 2009 och 2010 i kategorin sport och fritid.

Vi har ett starkt team av medarbetare på alla våra kontor och har som fortsatt målsättning att rekrytera de bästa specialisterna inom varje kärnområde för att kunna erbjuda den bästa och mest relevanta kunskapen i en digital nutid.

Om du gillade det här inlägget, lämna gärna en kommentar eller prenumerera via RSS så du inte missar framtida inlägg.